U13: Zápasový report: Výhra nad Rajhradem

26. 3. 20220
Datum 26.3.2022
Soupeř RAFK Rajhrad
Systém 8+1, 2x 30 minut
Výsledek 3:1
Góly Tobiáš Vlk, Robin Jeřábek, Ondřej Osička
Hodnocení Hodnocení hráče: : https://www.fc-hustopece.cz/hodnoceni/

V prvním jarním kole jsme přivítali na půdě rovnou velmi těžkého soupeře z Rajhradu. Tým, který prohrál pouze jednou a obdržel za celou půl sezonu pouze 8 branek. Věděli jsme, že to tak bude velmi těžké utkání. Kluci vstoupili do zápasu velmi kvalitně a opět jsme drželi většinu prvního poločasu míč. Velmi dobře hrála středová a obranná řada, která dostatečně kombinovala a nepustila soupeře do nějakých výraznějších šancí. Opět jsme samozřejmě měli řadu vyložených šancí, kdy nás zradil buď střelecká nebo špatný kontakt s míčem. Můžeme zmínit samostatný nájezd Nikoly nebo Tomáše, či velkou šanci Martina Mačka.

Nakonec jsme gól přidali až s troškou štěstěny, míč dostal za hranici velkého vápna k Tobiášovi Vlkovi, který velkým obloučkem překvapil hostujícího gólmana, využil tak jeho většího vytažení a zajistil důležité vedení 1:0. Poté se na kopačky kluků objevil klid a řekl bych, že to byla nejhezčí fáze zápasu. Velmi rychlou šikovnou akci pak provedla naše nová akvizice ze Zaječí Robin Jeřábek, který obešel u rohu soupeře a překvapil gólmana silnou ranou z velkého úhlu, 2:0. Místo klidu z výsledku kluci trošku polevili, z toho vyústila i menší chyba našeho gólmana. Ano, chceme hrát kombinaci od gólmana a z toho občas pramení i chyby, to je daň. Jsme ve věku ,kdy se to učíme a kdy si to můžeme dovolit. Soupeř tak po chybné přihrávce snížil na 2:1. Z dalšího tlaku nás vysvobodil poločas. V druhém poločase si myslím, že nás soupeř mírně zatlačil, chtěl to otočit a my čekali na brejky. Těch jsme mě několik, ale opět ztroskotali na výborném gólmanovi. 

Z jednoho neproměněného nájezdu Robina  jsme kopali roh a soupeř trestuhodně bránil. K míči na vzdálenější tyč se dostal Ondra Osička, který skvěle zakončil hlavou a navýšil na 3:1. Více se v zápasu nestalo, tlak soupeře jsme přežili a dále pokračujeme v kvalitních výkonech. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CHCETE SE STÁT SOUČASTÍ NAŠEHO KLUBU?

All contents © copyright 2021, FC Hustopeče. Práva vyhrazena.